Gör som jag

Jag är en hårt arbetande kvinna, jag är ensamstående, bor i en lägenhet i Lund tillsammans med mina tre vackra dagar. Jag jobbar ganska mycket och tycker att det är extremt viktigt att ta hand om mig själv och min familj på alla plan. Därför ser jag till att träna mycket, engagera mig i min och mina barns fritid och vara så närvarande jag bara kan tillsammans med mina barn. Vad som hjälper mig att vara närvarande är healing och andlig vägledning. Jag brukar gå till ett ställe som heter Hälsohuset i Alnarp, Lund. De har lång erfarenhet inom meditation och healing, medial vägledning är en teknik och en behandling som jag har gått på under fyra års tid. På grund av det känner jag stor förändring i min inställning, jag känner mig utvilad, närvarande, lugn och medveten på ett annat sätt gentemot vad jag var tidigare. När jag besöker kliniken för healing i Lund så kan jag komma ut därifrån som en ny människa med massa energi och lust till att leva och sprida glädje. det är viktigt för mig att sprida glädje och positivism, jag lever som jag lär och visar alltid ett leende för de jag möter i trappuppgången eller går förbi på stan. Jag får alltid leenden tillbaka och därför är det så viktigt att sprida glädje för den är så lätt att föra vidare. Om du är osäker till någonting i livet, har svårt att hitta inspiration eller liknande så rekommenderar jag starkt healing, andlig- eller medial vägledning i Lund. Det ger mycket energi och man lär känna sin kropp på ett djupare plan, man lär sig att kontrollera nivåer som man trodde var onåbara tidigare.