Utbyggnad av altanen i Falkenberg

På sommaren så brukar vi lämna Borås för att bege oss ner mot Halland och Falkenberg där mina föräldrar har en sommarstuga. Det var säkert 30 år sedan de köpte den stugan nere i Halland och jag har i princip spenderat varje sommar där i min barndom. Jag har många fina minnen därifrån. Vi försöker åke ner hela familjen minst en vecka under sommaren för att uppleva det som jag upplevde när jag var liten. Vad som har saknats i alla år är en ordentlig uteplats. Vi är tre syskon i familjen som nu alla har egna familjer och barn. När vi kommer dit på besök så fylls hela stugan upp och då är det optimalt att kunna vara ute. Just nu har de plattor nedanför verandan där man kan sitta om solen skiner men den fyller vi som ensam familj upp lätt. Eftersom det är en stor trädgård så ska vi nu istället bygga ut denna uteplats som en altan. verandan ska gå ner som den är nu och ansluta till en altan innan man når gräsmattan. Det kommer bli jättebra, då kan man ha det som soldäck och matsalsdel om man vill sitta i solen eller under ett parasoll. Jag har i princip planerat detta själv, har bara pratat om det med pappa och mina bröder och de håller med om att vi borde göra det. Så nu har jag kontaktat RV Bygg & Fastighetsservice som är en byggfirma i Halland som erbjuder olika typer av byggtjänster för både företag och privatpersoner. De är väldigt duktiga, det är några grannar som har anlitat dem för renovering, tillbyggnader och altanbyggen så jag vet med säkerhet att de kommer att göra det bra. De är en byggfirma som håller vad an kommer överens om, de arbetar effektivt och noggrant och deras hantverkare är väldigt snälla och tillmötesgående. De ska börja i sommar och jag har tänkt hjälpa dem en del, jag har ändå lite erfarenhet sedan ungdomens dagar i Halland.